8. Mitt 2013

Lucka nummer 8 innehåller ytterligare ett årtal. Den här gången är det året 2013 vi ska titta tillbaka på.

Helt ärligt var 2013 ett ganska dåligt år för mig. Det enda som var bra var väl att jag fick vara 23, haha. Tycker att det är en ganska bra ålder. Man är vuxen men ändå ung. Så låter 23 för mig, men 27 har lite samma klang. Har ni några såna siffror som liksom låter lite bättre än alla andra?

Vad hände då 2013? Vi flyttade från mitt älskade Östersund som jag inte var redo att lämna då till makens hemort. Där trivdes jag inte alls. Jag gillade vår lägenhet och så, men det var något som gjorde att jag inte trivdes i den lilla staden. Jag hade också väldigt struligt med mina studier. Jag började studera spanska och insåg ganska fort att det inte skulle gå vägen.

Jag klarade två av fyra kurser den våren och var helt knäckt. Mest för att jag inte visste vad som hände när man inte klarar sina kurser. Fick superbra hjälp i alla fall av programansvarig och det slutade med att jag bytte lärosäte den hösten. Läste om kurserna och klarade dem hur bra som helst. Mycket slit låg bakom då förstås, men ändå.

Jag fick mitt första lärarjobb 2013 också. Det var inte så hemskt, jag trivdes så bra på min arbetsplats, men det bidrog också till en ökad stress. Jag pluggade heltid och jobbade halvtid i flera år från och med det här året. Inte så bra.

Men jag fick i alla fall vara 23. Och! Baloo var fortfarande frisk.


Det här är en del av min julkalender. Vill du också vara med kan du läsa mer här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.