Andra advent

Hej hej! Har du haft en fin helg? Det har jag, men den blev lite konstig. Gårdagen bara försvann på något vis. Det var skidåkning, jag somnade i soffan på grund av halvdålig sömn natten innan och vips var det lördagskväll.

Idag började dagen med adventskalendern, risgrynsgröt och sen damernas stafett i längdskidor. Efter det bakade vi pepparkakor i flera timmar. Vi började med att baka delar till årets pepparkakshus, men sen blev det så mycket deg över att vi gjorde ett ton pepparkakor.

Jag gick en promenad med Baloo och så har vi veckohandlat. Vi sparar själva ihopsättningen av pepparkakshuset till i morgon. Då ska vi spritsa kristyr och så limma ihop med limpistol. Ska visa sen vad det blir!

Ja, och nu är det söndag och kväll igen. Planerna för kvällen är en dusch, ett avsnitt av Handmaid’s Tale och att gå i säng tidigt. Nu är det bara två arbetsveckor kvar innan en efterlängtad julledighet!

En reaktion på ”Andra advent

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.