9. Den första podden jag lyssnade på

Den 9 december är också känd som Anna-dagen. Jag har för mig att man ska rimma skinkan då? Kanske, jag orkar inte googla. 9 december betyder lucka nummer 9 i min julkalender och den handlar inte om skinka utan om poddar.

Podcasts känns nämligen som något som kom under 2010-talet. Det absolut första jag lyssnade på var Radio Egoina, av bloggaren Egoina. Hon var lite före sin tid och kallade alltså inte ens programmet för podd.

Den andra podden jag lyssnade på var Moa och Matilda, av Moa (”Spiderchick”) och Matilda (som då hade bloggen Oprofessionell). Den tyckte jag var både bra och rolig, och det var så tråkigt när de slutade podda. Saknar den ganska mycket.

Jag lyssnade också på podden Systrarna Knave, med Josefin och Julia Knave. Alltså, jag älskade Josefin Knave och var så övertygad om att hon och jag skulle ha kunnat vara bästisar haha. Är fortfarande, i och för sig. Tyckte i alla fall inte riktigt om den här podden. Den kändes lite spretig tyvärr.

Bäst av alla ovanstående är alltså Moa och Matilda. Minns du vilken podd som var den första du lyssnade på?


Det här är en del av min julkalender. Vill du också vara med kan du läsa mer här.

8 reaktioner på ”9. Den första podden jag lyssnade på

  1. Jag började lyssna ganska nyligen tror jag, jag tror att jag hörde Wahlgren och Wistam först =) Kände inte till att Egoina och Spiderchick hade radio/poddar, å vad skoj att få lyssna på dem!

  2. Jag lyssnar inte på många poddar. Underbara Claras podd lyssnade jag på och sen om jag är intresserad av specifika avsnitt och gäster så lyssnar jag då. Spiderchick´s blogg läser jag men hörde aldrig på deras podd.

  3. Vilket spännande inlägg om piffar. Jag har liksom aldrig fattat grejen med poddar. Jag lyssnar inte på poddar alls. Roligt att få läsa som vilka poddar som du lyssnade på först 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.