10. Mitt 2014

God morgon på Nobeldagen! Här blir det inga Nobelpris, men väl en sammanfattning av mitt 2014.

Vi gifte oss

Den största höjdpunkten 2014 är vårt bröllop. Det känns konstigt att skriva något annat först. Hela året ägnades åt bröllopsplanering (som jag tyckte var jätteroligt). Sista lördagen i september var vår dag, då vi sa ja till varandra. Vi hade tur med vädret, mycket folk som kom och jag tycker att det blev så bra! Skulle lätt jobba med event av olika slag om jag bodde på ett annat ställe.

En fin sommar

Sommaren 2014 var den första sommaren som jag och Fredrik hade en riktig semester tillsammans. I juli. Den här sommaren var också så himla fin och varm här uppe i norr. Vi spenderade ett par dagar på Pite Havsbad och det kändes som att vara utomlands. Vi var ute och grillade korv på nätterna (ljusa sommarnätter) med vänner och jag, Fredrik och Baloo gjorde en fjällvandring.

Så många fina bilder

Eftersom jag hade kommit igång med Instagram under 2014 tog jag en del ganska fina bilder också. Avslutar det här inlägget med ett gäng bilder från det här året.


Det här är en del av min julkalender. Vill du vara med kan du läsa mer här.

2 reaktioner på ”10. Mitt 2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.