15. En Youtubekanal från 2010-talet

Det här med att följa Youtubekanaler tycker i alla fall jag känns som något som kommit under det senaste årtiondet, och jag tror inte att jag är helt fel ute med tanke på att Youtube var väldigt ungt 2010. Därför känns det helt logiskt att lucka nummer 15 i min julkalender handlar om detta. Jag använder faktiskt Youtube till lite allt möjligt. Följer en (1) influencer på Youtube, letar ofta efter videoinstruktioner kring smink och hår men framförallt har jag hittat yogan via Youtube.

Yoga with Adriene är min favoritkanal på Youtube. Adrien postar en yogavideo i veckan och har alla möjliga sorters videor på sin blogg. Eftersom jag har haft problem med ryggen och varit allmänt stel i hela kroppen är jag så tacksam eftersom hennes videor faktiskt har hjälpt mig jättemycket! Här nedan är min absoluta favorit, men börjar man söka ser man att hon yoga för alla – från nybörjaren till den som är riktigt insatt.

Vilken är din bästa Youtubekanal?

10 reaktioner på ”15. En Youtubekanal från 2010-talet

  1. Jag kollar inte så mycket på youtube. Jag tycker att det tar sådan tid i förhållande till att läsa bloggar. På samma tid som jag tittat på en video kan jag läsa x antat bloggar och det är viktigare för mig. 🙂 Men när jag väl är ute på youtube så är det framförallt träningsvideos jag är ute efter.

  2. Kul att du hittat hjälpande videor då förstår jag att det är favoriten. Jag tittar faktiskt nästan aldrig på youtube så jag har ingen favorit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.