Hotellhelg och 30-årsfest

Vilken mysig helg det här blev! Vi åkte ju till Umeå i fredags. Vi åkte direkt vi slutade jobba där efter två någon gång och var framme strax före sex. Vi checkade in på hotellet och gjorde oss hemmastadda.

Tror att vårt rum brukar användas som enkelrum. Det är verkligen inte stort, men ändå välplanerat. Gillar det.

Jag bytte om och sminkade ögonen.

Sen blev det middag på Pinchos. Testade deras drink med skumtomte. För söt tyckte min man men jag gillade den. Pinchos i Umeå hade förresten ett stort vegetariskt utbud (för mig är Umeå känt för att ha många vegetarianer) så jag körde bara veg. Åt så mycket gott, men godast var edamamebönorna.

Tillbaka på hotellet såg vi På Spåret på plattan. Tror att vi somnade ganska tidigt. Det var trots allt en ganska lång dag.

Igår åt vi hotellfrukost och gick i affärer. Köpte en julgransfot på RUSTA, hoppas att den passar på vår gran. Var inne på Myrorna och köpte två klädesplagg, en bok och en prydnad. Vi skulle inte ha så mycket så vi åkte tillbaka in till stan och spenderade en stund inne på Åhléns. Sen blev det lunch-fika på Espresso House och så gick vi till hotellet och vilade. Jag såg på Vinterstudion.

Vid fyra hoppade vi på en buss på väg mot våra kompisar som skulle ha fest! Jag minns inte när jag var på fest sist, det är inte min starka sida. Jag hade i alla fall jätteroligt. Vid halv tolv tog vi bussen tillbaka till stan. Jag gick till vårt rum och la mig, resten drog vidare någonstans. För mig räckte det med intryck.

Och så är det söndag. Idag har vi tagit det lugnt. Hotellfrukost (!) och lite vila på rummet. Nu är vi på väg hem. Underbara mamma ska bjuda på middag. Om julgransfoten passar ska vi klä granen ikväll. Sen är det bara en arbetsvecka kvar innan det är dags för jullov!

10 reaktioner på ”Hotellhelg och 30-årsfest

  1. Men åh låter ju verkligen hur mysigt som helst! Kan verkligen vara härligt att komma iväg lite, bo på hotell och ha det bra 🤗 Underbart med jullov snart också!

  2. Pinchos ocv hotell frukost låter helt ljuvligt, hotell övernattning är aldrig fel. Kul att komma birt lite och byta miljö, måste boka in något hör med

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.