16. Mitt 2017

Då var det dags att titta på året 2017 och vad som hände då. Året började med att jag fyllde 27 i alla fall. Det är två, snart tre, år sedan 2017 var det första året på några år som det inte hände särskilt ”stora” saker. Vi ska se vad arkivet i bloggen gräver fram. Lucka nummer 16, idag alltså!

Den hållbara garderoben

I början av 2017 hade jag lite av en klädkris. Fram till dess hade jag haft ganska bra koll på vad jag gillade för kläder och hade en ganska ”ungdomlig” stil, ungdom som jag var. Nu säger jag inte att man är lastgammal när man fyller 27, men jag kände nog att jag ville ha en annan stil än den jag hade. I min jakt på vad jag skulle ha för kläder skrev jag listor på klädesplagg som ska finnas i basgarderoben och hade som checklista för mig själv. Har fortfarande, även om jag har utökat den lite.

Vilka kläder ska finnas i garderoben?
Vilka överdelar ska finnas i (plus-size)-garderoben?
Vilka jackor ska finnas i (plus-size)-garderoben?
Vilka skor ska finnas i en bra basgarderob?

Babyfilten av mormorsrutor

I början av året tog jag upp ett virkprojekt som legat vilande ett tag. Jag brukar inte virka alls egentligen, men fick en gång för mig att testa mormorsrutor och det visade siga tt jag kunde göra såna, haha. På sommarne visade jag det färdiga resultatet, en liten babyfilt. Får se om den kommer till använding någon gång under nästa årtionde.

Den helgen jag tog tag i projektet igen
Virkad babyfilt

Robbie Williams i Stockholm

I juli åkte jag en helg till Stockholm med en kompis. Huvudmålet med resan var att se Robbie Williams som spelade på Tele 2 Arena. Det var så bra! Det var framförallt helt magiskt när han sjöng låten Feel.

Robbie Williams
Weekend in Stockholm

En tur till Åre

När jag kom hem från Stockholm åkte jag och Fredrik till Åre. F älskar ju att cykla downhill, så det var faktiskt huvudsyftet. Jag roade mig med att gå långa promenader och läsa böcker. Första dagen besökte jag en fors. Eller ”fors” för mig som är van vid lite värre flöden. Andra dagen åkte jag med F upp i liften och gick vilse på fjället, typ. Skulle gå en ”bana” men gick fel från början och irrade ganska länge innan jag kom ner igen, haha.

Åre 2017 – Monday
Åre 2017 – Tuesday
Holiday Club Åre

Semester på Mallorca

I månadsskiftet augusti/september var vi lediga en vecka och åkte till Mallorca. Jag ville åka till Spanien och eftersom det fanns direktflyg från Umeå till Palma fick det bli Mallorca. Det var en väldigt mysig och lyxig vecka. Skulle gärna åka till Mallorca igen, men i så fall kanske bara vara i Palma.

3×3 restaurants in Alcudia
En torsdag i Palma de Mallorca
#8 – visit Spain – check

Kontorshörna i arbetsrummet

Jag spenderade en del av sommarlovet med att göra en kontorshörna i arbetsrummet. Jag tapetserade fyra våder, målade om min farfars och pappas gamla skrivbord och fixade en hylla och anslagstavla som målades i samma färg. Efter Mallorcaresan kom jag hem från ett IKEA-besök (Umeå flygplats ligger väldigt nära IKEA, så vi stannade där på hemvägen) med lite smågrejer också som gjorde hörnan komplett.

Måla om skrivbord
Kontorshörnan

Se där, det hände en del grejer under 2017 också!

5 reaktioner på ”16. Mitt 2017

  1. Härligt att se tillbaka och minnas saker som varit. Det är så man det att man trots allt gör rolug saker även om det många gånger inte känns så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.