18. Mitt 2018

I lucka nummer 18 i årets julkalender döljer sig rubriken ”mitt 2018”.

Jag vill egentligen inte skriva så mycket om 2018. Det var ett jobbigt år, på många sätt. Jag tror att jag ändå kommer lyfta fram tre bra grejer från året. Mest för att jag inte alls är redo att prata om det jobbiga som hände då.

Födelsedagshelg i Luleå

Jag gillar inte att fira min födelsedag. Inte för att det är jobbigt att bli äldre utan för att det är en lite dålig tid på året att fylla år. Folk är panka eller har andra planer, oftast. 2018 struntade jag i att bjuda in och åkte till Luleå med min man istället. Det blev en så mysig helg!

Turistsemester i Stockholm

På sommaren bokade vi in en semestervecka i Stockholm. Det var så, så, varmt men och så, så mysigt och trevligt. Vi gjorde allt det där man ska göra som turist: Skansen, Gröna Lund, SkyView (eller vad heter den, på Globen?) och en sån guidad busstur.

Tarras flyttade hem till oss

Eller, han flyttade hem till mina föräldrar rättare sagt. Det var fint, han är en fin vovve. I sommar ska vi träna agility tillsammans. Jag längtar jättemycket efter det.

Och ja, det är ju så. Livet är inte bara bra eller bara dåligt. Det går både upp och ner. Även när det går mycket neråt finns det fina och positiva minnen.

4 reaktioner på ”18. Mitt 2018

  1. Men vilka mysiga minnen att åka iväg med sina sambo och fira sin födelsedag så lät ju verkligen super mysigt, det skulle jag också kunna göra❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.