December 2018

Under året har jag gjort tillbakablickar på enskilda månader och deras största händelser under förra året. Turen har kommit till december och jag vet inte ens var jag ska börja. December är en månad som är full med tips inför julen, något som jag älskar, och jag får omöjligt plats med allt här. Innehållet nedan får alltså ses som någon form av introduktion till månaden december 2018.

Tips på filmer med jultema

Det har kanske inte undgått någon att jag gillar de så kallade julfilmerna. De som ofta har en väldigt enkel handling, lyckliga slut och utspelar sig i idylliska och julpyntade miljöer. Förra året tipsade jag om fyra julfilmer här i bloggen, fördelade på två inlägg.

Julgåvan – Christmas Inheritance (2017)
Tre filmer med jultema

Händelser i juletid

Så klart blev det vardagsinlägg även i december förra året. Alla juliga händelser som jag försökte njuta av. Tyvärr blev jag sjuk sista veckan innan jullovet, var hemma från jobbet en hel vecka, och det förtog lite av julmyset får jag ändå lov att säga. Några inlägg om juliga händelser fick jag ändå ihop.

1:a advent
Andra advent
Julen 2018

Kajsons julkalender

Förra året var jag med i Johanna Kajsons julkalender. Hon ställde ihop 24 ämnen och sedan fick alla som ville blogga på det ämnet. 24 inlägg om mig själv, alltså. Jag tyckte att det var väldigt kul och uppskattade att kunna fylla bloggen med dubbla inlägg under december månad. Förra årets kalender hade temat ”viktiga val i livet” och alla inlägg jag skrev då går att hitta här. Nedanför listar jag mina tre favoriter från kalendern.

Det väljer jag helst i garderoben
När jag valde vilken stad jag skulle bo i
När jag valde att börja blogga

Blicken framåt

I slutet av månaden började jag blicka framåt, mot det år som skulle komma. Jag satte upp mål för året, och dessa kommer jag väl att följa upp här i slutet av månaden. Jag fyllde också i min nyårslista för femte gången, vilket väl gör det till en tradition.

Mina mål 2019
Nyårslistan 2018


Det här var sista inlägget där jag blickar tillbaka på specifika månader under 2018. Det här har varit väldigt roliga inlägg att göra så jag kommer fortsätta med konceptet under nästa år. Om du vill läsa sammanfattningar för tidigare månader hittar du de inläggen här nedanför!

Januari 2018
Februari 2018
Mars 2018
Maj 2018
Juni 2018
Juli 2018
September 2018
Oktober 2018
November 2018

7 reaktioner på ”December 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.