19 & 20 – saker jag inte visste 2009 & Mitt 2019

Jag halkade efter lite i julkalendern så dag kommer två luckor i samma inlägg. Det går lika bra det!

Lucka nummer 19: Saker jag inte visste 2009

Att jag skulle ha datorn i mobilen

För tio år sedan fanns inte ens tanken att mobilen skulle ersätta datorn som främsta arbetsverktyg, i alla fall på fritiden. Jag minns i vår första lägenhet, hur vi spenderade kvällarna med var sin laptop i knät. Nu scrollar vi på mobilen istället. Och jag kan göra ALLT där om jag vill. Jag föredrar datorn till att skriva, men annars är mobilen smidigast.

Att jag skulle vara ihop med Fredrik

I slutet av 2009 var vi 19 år och hade varit ihop i 3 månader. Även om jag kanske hoppades visste jag inte att vi skulle vara ihop fortfarande tio år senare, bo i hus och ha skapat ett bra liv åt oss själva. Blir fantastiskt rörd när jag tänker på det.

Att jag skulle älska äppelträd

Jag har aldrig varit en naturmänniska. Det innnefattar allt från (ansträngande) friluftsliv till att vattna blommor, så att jag skulle falla så totalt för ett äppelträd, det trodde jag inte. Till sommaren måste vi plantera ett till.

Lucka nummer 20: Mitt 2019

Jag kommer nog att sammanfatta det här året när det närmar sig nyår (snart, alltså) men jag kan väl redan nu säga att det har har varit ett bra år för mig personligen. Trots många förluster (jag har varit på tre begravningar) har jag vuxit som människa och tagit beslut som har varit bra för mig. Snart är 20-årsåldern bakom mig och jag känner mig helt redo att fylla 30. Jag tror att jag kommer vara så mycket snällare mot mig själv och därför må så mycket bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.