Nu är det jullov!

Idag har vi haft julavslutning på skolan som jag jobbar på. En riktig kanondag, jag gick på jullov med en bra känsla i kroppen. Nu är jag ledig till den 7 januari. Så skönt.

Efter jobbet gjorde jag några ärenden på byn. Hämtade ett paket (till mig själv, ingen julklapp), köpte snacks och fixade en julblomma som jag ska ge bort. Det börjar märkas att det drar ihop sig till jul. Det var ganska mycket folk i farten.

Ikväll har jag fixat lite julmat. Gravat lax, gjort nya köttbullar och kokat äppelmos. Jag har också gjort wienernougat och marmorerat chokladgodis. Så skönt att börja vara redo för jul. Hoppas att den här harmonin håller i sig över hela lovet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.