21. Min bästa app

Dags för lucka nummer 21 i julkalendern. Idag ska vi prata teknik!

Appar är något som har kommit in i mitt liv under det här årtiondet. Jag har ett gäng som jag använder till allt möjligt. Den bästa appen måste ändå vara swish. Så smidigt att kunna skicka småsummor till privatpersoner utan att behöva lämna ut kontonummer och liknande. Eller till sina barn, om man är förälder, kan jag tänka mig. Det får vara min bästa app 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.