Fjärde advent

Puh! Vi har haft två dagar som varit både lugna och intensiva. Igår startade vi dagen med att skotta snö. Sen blev det frukost, lämna Baloo hos min syster och så åkte vi hem till min svärmor. Där har vi umgåtts i ett dygn. Fick plocka vad jag ville av hennes julsaker så jag åkte hem med en bananlåda.. Det fanns mycket mer får jag väl säga. Jag och Fredrik sov i mysigaste lilla huset i natt.

Idag åkte vi förbi Fredriks pappa. Fikade och bytte julklappar. Sen hamnade vi hos kompisar och bytte en julklapp där också. Och så åkte vi hem.

Vi var hemma till middagstid. Hämtade Baloo, åt middag och nu har vi precis städat hela huset. Jag ska betala räkningar, vända gravlaxen, leta reda på något att göra tjälknöl av och duscha. Yoga också, kanske.

Det blir nog sent ikväll, men vad gör det? Det är ju jullov ☺

13 reaktioner på ”Fjärde advent

  1. Skönt att ha lov!! Åh vad avis jag blir på all snö, ser så mysigt och fint ut!! Vi har bara grått å geggigt.

    Ha en fin 4e advent 🙂

  2. Men det ser ju verkligen så fint ut & va underbart med en massa snö, här regnar det bara! Så mysigt att mötas upp för att fika & ge julklappar 🤗

  3. Åh vilken underbar stuga ni sovit i! Så avis jag är på snön. Kan inte komma ihåg när vi hade en snöig jul senast. Vad skoj att få ta med lite av julsakerna, det var generöst av henne. Härligt med jullov på riktigt, jag jobbar ju även om jag har jullov från skolan.

  4. Så underbart att få skotta snö, det är nog många avundsjuka på så här i regnets tid. Mysigt det ser ut och vad mysigt att besöka släkten och fika ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.