24. En jul jag minns

Så var det äntligen julafton! Sista luckan i julkalendern ska handla om en jul jag minns. Alla jular har varit fina, men närmast till hands är nog ändå första julen i vårt hus (tekniskt sett andra, men den allra första hade vi flyttkartonger överallt), då vi firade med hela min familj här hemma.

Det måste ha varit 2016. Vi brukar mest bara umgås på julafton, så det storslagna låg väl i att vi första gången var värdar för just julafton. Så himla, himla mysigt. Om två år tror jag att det är vår tur igen, haha.

Fick en tröja jag hade önskat mig, av Fredrik, och var så nöjd!

Idag firar vi hemma hos min syster. Första julen i deras nya hus. Det kommer bli mysigt och trevligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.