Mest gillat på Instagram 2019

Jag tänkte sammanställa vilka bilder som blivit mest gillade det här året. Jag kan konstatera att hundbilder drar likes. Kanske särskilt eftersom jag använder taggen #svensklapphund och når andra rasentusiaster. Så här ser topp nio ut:

Lille Tarras var bildtexten till den här bilden, som var min 9:e mest gillade bild förra året. Han är sällan stilla, men när han sover gick det att knäppa en bild på honom.

På åttonde plats kom en bild från vårt bröllop, på vår femte bröllopsdag. 10 år ihop, 5 som gifta. Älskar dig! <3 skrev jag då.

Den här tror jag är tagen sista november. Solen gömmer sig en del i november-december, men när den dyker upp är den så fantastiskt vacker eftersom den står så lågt. Vi bor ”precis söder om” polcirkeln, så vi har sol men den står inte högre än så här. Mina fina blev bildtexten här.

En annan naturbild hamnade på sjätte plats. Också tagen i november. Det här är bara några hundra meter från vårt hus, i skogen nere vid sjön. Vackra november blev bildtexten.

Skolavslutning. Bilden togs efter avslutningen, hemma i syrenbusken. Mascaran rann, prgrambladet fick agera näsduk och eleverna fick sommarlov skrev jag här. Gråter alltid på skolavslutningar. Bilden blev den femte mest gillade i alla fall.

Skön helg skrev jag här och förundrades över mottagandet. Den fjärde mest gillade bilden 2019!

En av årets första bilder kvalade in på tredjeplatsen. Den 22 januari laddade jag upp denna bild och skrev texten Team Vinter. Baloo älskar snö och vinter, och jag är heller inte den som hatar det allra mest.

Näst mest gillad är den här, på Baloo och Alva. Det var höstlov och jag var hundvakt till skönheten till vänster. Nog är de fina, alltid.

Allra flest gillamarkeringar fick den här bilden. Alldeles i början av vintern innan snön hunnit lägga sig. Tycker själv att det blev väldigt vackert!

Så såg det ut hos mig på Instagram föregående år. Sen vet jag själv att jag har andra favoritbilder som inte finns med i den här genomgången. Det vackraste är inte alltid det som blir populärast, så klart.

Följ mig gärna på Instagram: innehosina heter jag där. Vill du se fler årssammanställningar hittar du några här nedanför:

Mest gillat på Instagram 2018
Mest gillat på Instagram 2017
Mest gillat på Instagram 2016

5 reaktioner på ”Mest gillat på Instagram 2019

  1. Vilka fina bilder! Det ser ut som att du bor på ett fantastiskt ställe. Önskar ett gott nytt år och ser fram emot att följa din blogg även nästa år, helt klart en av mina favoritbloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.