Lästips: blogginlägg

God morgon! Jag har helt tappat ordningen på dagarna, men jag tror att det är lördag. Jag tänkte starta dagen med att länka några olika bloggar som jag läser ibland.

Photo by bruce mars on Pexels.com

Madeleine har jag följt i lite över ett år nu. Här har hon skrivit ett trevligt inlägg om hur lättkränkta vi är idag, kanske särskilt på nätet: Lättkränkthetsrapport.

Hanna är en annan bloggare som jag har följt ganska länge. Hon bloggar om hälsa: pilates och ketogen kost bland annat, och här har hon skrivit ett inlägg som saker som hon inte tror på när det gäller hälsa: Jag tror inte på..

Jennys vardag är en blogg som jag börjat uppskatta under året. Hon skriver, som namnet antyder, om sin vardag. I det här inlägget har hon skrivit intressant om naturlig hårvård. Som ni vet använder ju inte jag heller ”vanliga” hår- och hudprodukter, så jag tyckte att det var väldigt intressant. Jojobaolja som inpackning.

Amanda har jag börjat läsa här i höst och hon skriver ofta långa inlägg med mycket innehåll. Här har hon skrivit om sin bloggflytt.

Jessica har jag också hittat i höst. Hon är väldigt kreativ och skriver underhållande om vardagen. Som här, när hon skriver om en skåprensning.

Till slut två inlägg om julen. Ett från Frugan E och ett från Amanda.

Jag vet att de säger att bloggen håller på att dö ut, men samtidigt är vi så många som fortfarande både älskar att blogga och älskar att läsa andra bloggar. Vilka bloggar tycker du att alla borde läsa?