Mål 2019 – hur gick det?

Jag brukar ju publicera mål för det kommande året här på bloggen varje år. Så brukar jag följa upp dem året efter också. Det är det jag tänker titta på, hur det har gått med de mål som jag hade för året.

Mina egna mål 2019

30 BEFORE 30
Jag hade som mål att bocka av så många punkter som möjigt på min lista med 30 saker att göra innan 30. Vid den här tiden förra året hade jag 19 punkter kvar. Idag har jag tolv punkter kvar, så några har jag lyckats beta av. I januari kommer en fullständig sammanställning.

TRÄNA REGELBUNDET MED GLÄDJE
Jag har verkligen kämpat under året för att hitta träningsglädje och hitta lust att träna. Under våren styrketränade jag tre gånger i veckan och körde ett pass yoga varje dag. Under sommaren var målet att träna varje dag. Jag hann också göra yoga varje dag. Under hösten har jag hållit i rätt så bra men jag får inte till det antal pass jag vill. Ändå nådde jag den här träningsglädjen och skrev om den för ett tag sedan. Stor check på den här!

BLI MER SOCIAL
Ja. Check. Särskilt under hösten där vi haft något på gång nästan varje helg. Heja oss! Ska bli ännu bättre på att bjuda hem folk till oss också.

Mål för huset 2019

RENOVERA BADRUMMET
Nej. Men om cirka två månader börjar vi. 2020 ska jag duscha i vårt badrum!

ÖVRIGT
Fler odlingsplatser skrev jag förra året. Har fixat några kärl och så att odla i. Vill ha ännu fler (så klart). Skugga på altanen – check. Vi satte upp en paviljong och köpte ett solparasoll.

Övriga mål 2019

TA FÖRSTA STEGEN I ETT STUGBYGGE
Nej. Vi fick avslag på vårt förhandsbesked och vill inte bygga någon annanstans. Nu har vi en annan plan, men jag vill inte skriva om den förrän den går i lås.

FIRA FEM ÅR SOM GIFTA
Ja! Vi firade genom att åka till Åre en helg. Det var både mysigt och trevligt. Tänk vad tiden går.

Det blev lite spridda skurar under året, kan man säga. I övermorgon publicerar jag en lista med nya mål inför 2020!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.