Lediga dagar

Idag är det den 29 december och det betyder tre dagar kvar av 2019. Med idag, alltså. Så snabbt det går.

Vi har haft två bra dagar. I förrgår (var det fredag då?) började jag dagen med en timmes skriv. Sen blev det promenad och träning och en massa annat som jag har glömt. Det kändes som en bra dag i alla fall. Solen sken så jag tog fram kameran.

Igår hade jag en riktig slöardag. Förutom en hundpromenad och lite yoga blev det inte många knop. Jag såg film och sen återupplivade jag mitt Sims-spel. Hann med en timme skriv på kvällen också.

Idag, då. Vi ska åka till fjälls. Först ska vi åka och hälsa på en släkting en stund. Efter det blir det att åka till Hemavan och umgås med kompisar över nyår. Det ska bli trevligt. I år är Baloo med också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.