Mina mål 2020

Jag tänkte att det var dags att sätta upp nya mål att nå under kommande år. För första gången var det inte superlätt att komma på saker. Jag känner mig på ett sätt rätt så tillfreds med tillvaron just nu. Samtidigt vet jag ju att jag hatar att stå stilla och stampa, så några mål ska jag nog lyckas få till. I vanlig ordning delar jag upp målen i mina mål, mål för huset och övrigt.

MINA MÅL 2020

Skicka ett manus till förlag
Jag har ju ett halvskrivet manus som jag har som mål att skriva klart under årets första två månader. Om jag inte hade pausat här i november hade jag nog blivit färdig redan innan årsskiftet. Sedan tänker jag att det får vila lite, redigeras och så skickas iväg till ett gäng förlag.

Påbörja ett nytt manus
Ett annat mål är att påbörja ett nytt manus. Jag har en idé för en ungdomsbok som jag skulle vilja testa. Har också en idé på en fackbok som jag vill skriva, men vet inte om det är något jag vill göra själv.

Hålla fast vid träningen
Jag vill fortsätta träna under 2020. Jag har ju lärt mig att jag inte ska ha några träningsmål i form av lopp eller annat för då blir det bara pannkaka av allting. Jag ska bara se till att jag håller igång, och så kan man sätta små små delmål.

Resa någonstans
Under 2020 vill jag göra en lite större resa. Vi fyller 30 båda två så jag tänker att det passar utmärkt att fira med en resa. Det blir någonstans i Europa, men jag är inte säker på var.

MÅL FÖR HUSET 2020

Renovera badrummet
Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit det här nu: men i februari planerar vi att börja riva det befintliga badrummet. Sen är det tänkt att vi ska ha ett nytt badrum färdigt innan året är slut i alla fall. Förhoppningsvis snabbare än så, hehe.

Koppla in bredband
I sommar ska vi gräva in bredband i huset. Det finns alltså inte, så i drygt fyra år har vi haft internet via telefonjack, och inte mer än 8Mbit. Nu ska vi alltså se till att vi får riktigt bredband till huset.

Renovera hallen
Numera har jag en plan för hur hallen ska renoveras så jag hoppas att vi hinner, orkar och har råd med det under nästa år. Tänker att det kan bli ett litet höstprojekt. Annars får det bli under början av 2021.

ÖVRIGT

Ett övergripande mål är att vi ska ha en hållbar vardag. Nu pratar jag inte ekologisk hållbarhet, även om det förstås också är viktigt, utan att vi ska ha ett vardagsliv som vi orkar med. Just nu är vi där, så det gäller att fortsätta vara där.

Vilka är dina mål för nästa år?

En reaktion på ”Mina mål 2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.