Gott Nytt År!

Hej 2020! Och HEJ till dig som läser! Jag hoppas att du hade en fin nyårsafton igår. Gott nytt år önskar jag dig och alla andra. Hoppas att det kommande året ger oss alla det vi vill ha och behöver.

Vi har som sagt varit i Hemavan de senaste dagarna. Vi kom upp i söndags eftermiddag och bor hos en kompis. Vi har också ett annat kompispar (med barn) här. Det har varit mysiga dagar.

Trots det började måndagen mindre bra. Efter en knapp timme i slalombacken ringde min man och bad mig komma med bilen. Han hade ramlat och slagit sig mot ett revben. Vi åkte till sjukstugan i Tärnaby. De röntgade inte men konstaterade att ett revben antingen var av eller hade en spricka. Så kollade de om han hade blödningar genom att kolla syresättning och lyssna på lungorna. Sen fick vi åka hem med värktabletter, eftersom de inte gör något åt ett revben.

Vi bestämde i alla fall att vara kvar här uppe. Igår blev det en långpromenad med min kompis och ett barn i pulka. Sen såg vi damernas skidåkning, duschade och åt världens godaste middag. Tjälknöl och potatisgratäng.

Under kvällen spelade vi spel och umgicks. Strax före tolv började alla fyrverkerier runt oss och vi skålade in det nya året. Sen försökte vi sova, men nackdelen med Hemavan på nyår är att det är lite av ett partyställe. Jag väcktes två gånger av nya fyrverkerishower i natt. Klockan fyra på morgonen?

Idag är vi alltså trötta. Vi ska se om vi tar oss hem idag. Det har kommit mycket snö men nu regnar det så det kanske sjunker ihop. Om inte blir vi väl kvar till imorgon heller.

Baloo har förresten varit med hela helgen. Han klarade fyrverkerishowen bra, tack och lov.

Nu tror jag att det blir en liten tupplur så jag orkar med dagen, haha.

Önskar dig en trevlig nyårsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.