Ska man vara stressad nu?

Idag har jag på riktigt känt mig stressad? Vet inte varför det blir så här under mina julledigheter. Känner ofta att jullovet bara glider mig ur händerna och att jag inte hinner vila? Samtidigt inser jag ju att jag inte är så himla trött, så jag vet inte vad jag stressar upp mig över. Kan det vara så att jag inte behöver vila lika mycket som jag gjorde förr, och alltså tror att jag behöver vila mer än jag gör?

Kanske beror det på att jag vaknade så trött i morse. Vi körde hem från Hemavan igår. Det var väldigt halkigt, så en resa som i vanliga fall tar 1,5 timme tog nu 2,5 timmar! Jag körde och var så trött sista biten. Inte så att det blev farligt, men ändå trött. Gissar att nyårsnatten tog ut sin rätt också, jag gick till sängs vid halv elva. Vaknade halv nio och var ändå rätt så trött.

Dagen har dock lunkat på ganska bra. Jag har gått tre hundpromenader, lagat lunch, handlat mat för några dagar och kört fyra maskiner tvätt. Har också gjort dag 1 i yogautmaningen, packat upp efter nyårshelgen och börjat skissa på en födelsedagstårta. Det svåraste är alltid att bestämma sig. I år känns det lite extra viktigt eftersom jag fyller jämnt. (Suckar återigen över att vara född så tidigt på året, det finns liksom ingen inspiration till att göra så fint som jag vill).

Nu ikväll ska jag skriva lite på min roman och sen blir det väl en film tillsammans med min man. Jag hinner alltså ganska mycket på en dag fastän dagarna bara springer iväg. Det jag saknar är väl att bara göra ingenting och KÄNNA mig utvilad.

Det är dock några dagar kvar av lovet. I morgon ska vi till veterinären med Baloo, men efter det kanske det blir tre lugna dagar. Vi får se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.