Mest läst i bloggen 2019

Idag tror jag bestämt att det är dags att se över vilka inlägg som lästes mest under förra året. För mig som bloggar är det kul att kolla statistiken och se vad som har fått mest klick. Ofta är det inte det jag själv tror ska slå igenom.

Ni som har hängt med ett tag kommer se att årets lista liknar förra årets lista ganska mycket. Jag är å ena sidan väldigt stolt att jag har skapat inlägg som dyker upp när folk googlar, å andra sidan känner jag att jag under 2020 måste skapa några inlägg som tar sig in på topp 5. Men, här kommer de då, det mest lästa inläggen 2019:

1. Sy en jeanskjol av ett par jeans

Det här inlägget har sökträffar nästan varje vecka, och de söktermer som släpps till mig visar att det ofta googlas på olika uttryck för att ändra om ett par jeans till en kjol. Särskilt i somras var inlägget populärt, med många träffar varje dag. Så roligt!

2. Hur man syr ett överdrag till en stolsdyna

Även inlägg nummer två på listan handlar om att sy. Väldigt många läser mitt inlägg om att förnya sina stolsdynor med hjälp av nytt tyg. Också kul!

3. Tjälknöl med rödvinssås och potatisgratäng

På tredje plats hittas ett recept! Av alla recept jag trodde skulle läsas i bloggen trodde jag nog inte så jättemycket på en salt köttbit, men se där hade jag fel. Att laga tjälknöl är väldigt lätt, och med rätt tillbehör blir det en festlig måltid. Förra året åt jag faktiskt tjälknöl både på ett bröllop och på nyårsafton.

4. Snabb rulltårta med nötkräm

Jag gissar att det är odet ”snabb” i rubriken som gör att så många läser ovanstående inlägg. Eller det faktum att tårtan är fylld med nötkräm istället för Nutella (som egentligen är väldigt likt). Kanske är det också att jag har valt stavningen nötkräm istället för NötCreme.

5. Nytt i köket

Det femte inlägget är från årets första månader, där jag visar upp skänken som vi köpte i slutet av 2018 och placerade i köket. Är fortfarande väldigt nöjd med den. Numera rymmer den massvis med saker som vi inte har någon annanstans att ha. Förvaring är bäst!

Utanför de fem mest lästa inläggen hamnade dessa tre:

Vaniljhjärtan i långpanna
Månadshandla – så gick det
Januaris bästa sida

Tidigare sammanställningar hittar du här:

Mest lästa 2018
Mest lästa 2017

En reaktion på ”Mest läst i bloggen 2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.