När jag ska ta det lugnt

Vad har jag gjort de senaste dagarna? Först och främst har jag varvat ner. Torsdagens inlägg gjorde mig halvt förskräckt så jag släppte allt och bestämde mig för att bara slöa. Så gott det har gått. I fredags var vi till veterinären med Baloo. Hon tog tandsten och gav vaccin, så var det gjort. När vi kom hem kunde vi hämta ut min julklapp som äntligen kommit.

Blev så glad! En tröja i kashmir och ull från Ralph Lauren. I grått, som är en av mina färger. Skönt att få en garderob som består av bättre material.

Igår.. Vad gjorde jag igår? Spelade Sims, gick tre hundpromenader och … inte så mycket annat. Mamma och pappa kom på fika på kvällen. Det var trevligt.

Idag har jag vikt tvätt och plockat bort julgranen. Har samlat ihop alla tomtar och ställt på ett ställe. Ska nog ägna en stund i morgon åt att packa ner det i lådor. Vill egentligen ha kvar längre men vill också ha det borta till min födelsedag. Det känns i alla fall inte lika jobbigt att ta bort julen i år som det gör ibland annars.

Annat jag har gjort de här dagarna är titta på sommarens semester. Är så sugen på en tågsemester i Europa. Får se om jag kan sy ihop det. Jag har också hoppat på Adrienes 30 dagars yoga, så idag har jag gjort dag fyra. Det känns riktigt skönt, framförallt i ryggen.

Hur är det med dig? Är du ledig eller jobbar du?

5 reaktioner på ”När jag ska ta det lugnt

  1. Vilken jättefin tröja.. Grått är en av mina favoritfärg också 👌
    Vi är lediga idag och imorgon är det dags för att återgå till det normala. Det är sånt att vara ledig men rätt skönt med struktur också 🙏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.