Sista lediga dagen

Nyduschad försöker jag ta igen mig en stund. Helt onödigt eftersom jag knappt gjort något idag. Har gått två hundpromenader och gjort dagens yoga. Packade ner alla tomtar och allt pynt i kartonger. I morgon ska jag bära upp alla kartonger till förrådet. Har också handlat och kastat källsorteringen på rätt ställe.

Inte så ansträngande alltså. I morgon är det dags för jobb igen. Jag skulle gärna varit ledig veckan ut men det går ju inte. Ja, ja, det brukar alltid bli bra när man väl har börjat. Fokus den här veckan blir att hålla i yogautmaningen och att kurera förkylningen.

Nu ska jag sätta mig en tredje gång och skissa på en tågresa. Får jag inte ihop det nu får vi helt enkelt byta destination. Då blir det mest troligt en stadsresa istället för en sol- och badresa. Allt blir nog bra 🙂

6 reaktioner på ”Sista lediga dagen

  1. Som jag hade önskat att jag hade fått börja jobba igen!!! Har varit sjuk sedan början av december och är inte helt hundra än. Att jobba är så mycket roligare än att vara sjuk.

    Så mycket du har hunnit göra idag! Skönt att vara så effektiv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.