Förkylt

Usch, jag har haft två riktigt jobbiga nätter. Känner mig ganska pigg dagtid men på nätterna.. Har haft ont i halsen sen i lördags, men i natt fick jag alla möjliga andra förkylningssymptom. Ja, ja, det går väl över. Jag hoppas bara att jag inte smittar Fredrik så att han åker på hosta med sitt trasiga revben..

Annars då? Jag har jobbat två dagar. Har räknat ut hur mycket väggpanel det kommer gå i badrummet och så är det dags för dag sju i yogautmaningen idag. Jag spelar Sims och skäms för att jag inte gör något vettigt, men nästa vecka tänker jag att det ska bli bättre.

Vintern är konstig och Baloo är piggare än någonsin. Jag har förmodligen tänkt ut vår kommande semesterresa och snart fyller jag år.

Hur är det hos dig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.