9 januari i backspegeln

Jaha, då var det dags för årets första backspegel. Jag älskar de här inläggen! I år tror jag också att de kommer hålla ganska hög kvalité eftersom det hände något med mitt bloggande under just 2017, som blir det tredje året backspeglarna tittar tillbaka till. Men vi får se. Det kan också vara så att det bara blir veckomatsedlar från 2017, haha. Men då löser jag det på något vis. Den här gången har den 9 januari sett ut på följande vis de senaste tre åren:

Förra året var det 2019, och den första dagen på mitt nya schema. Jag jobbade ju halvtid efter jul förra året. Jag pluggade också på halvtid, så jag ägnade dagen åt att börja hitta kurslitteratur till kursen jag skulle läsa. Journalistik, vad kul det var!

För två år sedan, 2018, delade jag ett inlägg där jag tipsade om fem budgetmiddagar. Att laga billig mat är ändå något som jag anser mig vara bra på. Jag gör det inte lika ofta längre eftersom jag inte behöver på samma vis, men jag kan om jag vill.

Och 2017 publicerade jag mycket riktigt en veckomatsedel. Lustigt ändå hur lika jag tänker under samma tid på året. I söndags lagade vi den mustiga chilin som vi testade för första gången för tre år sedan, och jag har också funderat på spenatsoppa. Haha.

Idag är det min sista torsdag som 29-åring. Det ska bli spännande att fylla 30.

2 reaktioner på ”9 januari i backspegeln

  1. Åh! Vad stort att 30årsdagen närmar sig. Här hemma hade sambon mest ångest över det förra året, men jag firade honom ändå med pompa och ståt och en spaweekend utan barn. Hoppas att någon i din närhet också gör något fint för dig och att du själv unnar dig lite extra 🖤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.