Ett bildlöst inlägg

Äntligen blev det helg! Jag är sååå trött! Märkligt när man har varit ledig så länge men mitt halsont har gjort det svårt att sova ett par nätter den här veckan.

Jag har i alla fall inte tid att vara trött. Ska baka tårtbottnar. I morgon ska vi städa och så ska jag göra tårtfyllningar. På söndag ska jag fylla år. Borde göra en del grejs till bloggen också. Yoga varje dag.

Sen är det slut på måsten. Kvällens huvudaktiviteter blir tårtbottnar, yoga och ett blogginlägg för morgondagen. Och På Spåret, viktigast av allt!

2 reaktioner på ”Ett bildlöst inlägg

  1. ”VART ÄR VI PÅ VÄG!” Gud som man har längtat efter den meningen igen. Och vad du är flitig som gör en egen tårta. Fasen alltså att min inbjudan verkat komma bort på posten. På söndag ska jag komma ihåg att gratta dig, nästan så jag ska skriva in det i min kalender 🖤

    1. Älskar den meningen! Jag gillar att baka och det är egentligen ganska lätt att göra tårta så jag känner mig inte så flitig 😄 Ska lägga upp bilder så att det känns som om du var med ☺

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.