När jag fyllde 30

Så var det dags att lämna 20-årsåldern bakom mig. Dagen blev fin. Jag försökte ta ett foto i timmen, men det gick lite sådär, haha. Här kommer i alla fall en sammanfattning av dagen.

8:00 klev upp och hittade två presenter på köksbordet. Blommor och en presentkorg från min man. Gick sedan ut och skottade snö.

9:00 stod jag i underkläder och lockade håret men ni får en bild på det färdiga resultatet. Smink runt ögonen, lockar och så den mest användbara av mina Miss Clarity-klänningar. Rut heter modellen för den som undrar. Lockarna försvann ganska fort eftersom jag gjorde slut på hårsprayen innan jag var klar.

10:00 förberedde jag lunch och fika. Ställde fram kakor på ett fat. Var smart i år och bakade ”vanliga” kakor till jul så de var bara att ta fram idag. Bra att bli av med det som är kvar.

11.00 stoppade jag in lunchen i ugnen. Gjorde nachos i gjutjärnsgryta. De första gästerna började droppa in. Några kompisar och svärmor fick lunch.

12.00 till 15.00 fikade vi tårta och pratade. Mina föräldrar och syrran med sambo droppade in. Här togs inga bilder utan vi bara umgicks. Jag fick fina presenter. Ska visa i veckan.

16.00 var bara en kompis kvar. Jag arrangerade blommor och tvingade Fredrik att ta 500 bilder av mig. En blev bra, haha.

17.00 åt vi hämtpizza framför Vänner.

Nu är klockan 18.00 och jag pustar ut i soffan. Känner mig nöjd med dagen. Resten av kvällen blir nog lite vardagslik. Ska planera mat och yoga. Hinner jag ska jag spela lite Sims. Sen är det ju måndag igen i morgon!