Halvtid

Då har halva den här veckan passerat. Vad har hänt sen sist? I måndags hade jag massor med energi efter jobbet. Jag plockade bort alla adventsstakar och sörjde lite att det är ett år till nästa gång. Löste några praktiska grejer med hjälp av datorn också.

Igår däremot, däckade jag i soffan redan klockan fem, vaknade åtta och lyckades ändå somna om när vi gick i säng vid tio. Så jag var egentligen ganska utvilad i morse, även om jag aldrig tror det, haha.

Ikväll har vi varit på kalas. Fick både smörgåstårta och cheesecake. Det går lite så där med min low carb-period kan man säga. Men, spelar roll. Det löser sig så småningom.

Två dagar till, sen blir det helg igen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.