Efterlängtat andrum

Den här helgen är efterlängtad! Har känt mig trött och seg hela veckan, så därför har jag längtat. I helgen ska jag TA DET LUGNT med stora bokstäver. Jag ska gå en promenad under de ljusa timmarna varje dag och hitta tid till min yogautmaning. Ska titta på Vinterstudion och spela Sims.

Apropå yogan jag nämnde innan lyckades jag köra fjorton dagar i rad innan jag bröt sviten igår. Det blev för lite tid mellan middag och en grej jag var på igår kväll. Idag prioriterar jag också annat, men tänker att jag kan göra två pass lördag-söndag nu så är jag tillbaka på banan. Det blir ändå 30 pass på 30 dagar, hehe.

Ikväll ska vi lyxa till det och gå ut och äta. Det gör vi inte så himla ofta så det ska bli kul. Det känns kul att kunna piffa till januari också, som annars är en ganska tråkig månad. Vi har till och med ett presentkort så tanken är väl att det ska bli nästan gratis, haha.

Jag har noll bilder att bjuda på. Mörkret infaller alldeles för tidigt så det blir inga bra bilder. Det får duga ändå.

Ha en trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.