Vila och lugn

Den lugna helgen blev verkligen lugn. Nästan lite för lugn men då törs jag boka in något nästa helg utan att vara rädd för att bli för trött.

Vi var ute och åt middag i fredags. Jag valde fläskfiléplanka. Den var helt okej. För att använda upp presentkortet vi hade beställde vi marängsviss till efterrätt också. Vi blev väldigt mätta och nöjda.

Igår planerade jag så jag hann gå en promenad i dagsljus och sedan köra två yogapass efter varandra och ändå hinna se de delar av Vinterstudion jag ville. Idag har jag mest tittat på skidåkning och googlat inför vår kommande resa. Har hunnit med två hundpromenader och dubbla yogapass också.

Tog bilden ovan på morgonpromenaden med Baloo. Inte så ljust trots att det kändes så. Allt som allt en bra helg, men jag blev lite uttråkad innan slutet, haha. Nästa helg får vi planera in något.

En reaktion på ”Vila och lugn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.