Rapport från januari

Hej hej! Hur har du det i januarivintern? Jag har det bra i alla fall. Igår gladdes jag över att det ändå var ganska ljust vid halv fyra och i morse insåg jag att himlen var lite ljusare i kanterna när jag gick hundpromenaden. Det blir faktiskt ljusare!

Veckan så här långt? I måndags såg jag till att yoga och … Vad mer? Känns som om jag gjorde jättemycket men jag minns inte vad. Igår maratonläste jag en bok som ska användas i jobbet. Fick rastlöshetskryp i benen sen, haha.

Ikväll har jag förberett lite inför morgondagen. Ska ha ett gäng människor här i morgon. Vi träffas, pratar och tävlar mot varandra i Antikrundan. Så mysigt! Ikväll har jag skrubbat toaletten och gjort parmesanchips.

Nu är det dags för yoga. Dag 21 och det såg lite svettigt ut. Får se hur det blir!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.