Januari 2019

Nej, jag har inte skrivit fel i rubriken. Det har blivit dags att lyfta höjdpunkterna från den här månaden förra året. Det här var det viktigaste som hände då:

Studerade på halvtid

I januari förra året jobbade jag halvtid på mitt gamla jobb och studerade halvtid för att inte förlora min SGI. Eftersom jag stressat mycket under många år (egentligen ända sedan 2010 när jag började på högskola) var målet att vila upp mig under en termin. Jag valde att studera något som skulle vara enkelt för mig, och det blev journalistik. En kurs på halvtid, helt perfekt! Sjukt kul var det också, alltså laddades jag med positiv energi. Jag trivs verkligen med att kunna lägga upp mina dagar lite som jag vill.

Min vecka 4
Ord en onsdag

Tandläkaren

Efter nästan tio år tog jag äntligen mod till mig och bokade tid för en undersökning hos tandläkaren. Jag hade några hål, men inte så farligt många som jag trodde att jag skulle ha. Nu håller det på att vara dags att gå dit igen, tror jag. Bra att jag skrev det här inlägget så jag blir påmind.

#14 – Gå till tandläkaren – check

Recept

Januari är högtid för olika recept, tror jag bestämt. Förra året delade jag med mig av några olika recept. Ett vegetariskt, ett bakverk och en fiskrätt. Har du testat något av dem?

Vegofärsmasala
Delicatobollar
Tonfiskpasta

The Sims

I januari förra året gick jag också i mål med min utmaning i The Sims. Perfect Genetics Challenge var något som jag hållit på med i flera ÅR (OBS! jag spelar bara i perioder här runt jul) och äntligen gick i mål med. Tio generationer med sjuttiofemtusen bebisar ungefär. När jag spelar nu är det med så få barn som möjligt, haha.

Äntligen klar med The Sims!


Liknande inlägg hottar di via inlägget nedan:

Alla månader 2018

6 reaktioner på ”Januari 2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.