Skrivande, yoga och frön

Hej igen, bloggen!

Då var det onsdag igen och dags för en glimt av min vardag. Det har varit en bra vecka så här långt. Jag har fått till skrivtid både måndag och tisdag. Ska faktiskt unna mig lite skrivtid nu också. Har gett mig den på att få klart första utkastet av romanen innan sportlovet. Då måste jag nästan skriva varje dag, tror jag. Sen tänkte jag låta den vila någon vecka och läsa, redigera, läsa igen och skriva om några varv så kanske den är redo för förlag i maj? Så kan jag påbörja något nytt i juni. Har en idé som jag tror kan bli superbra!

Hur kul är det att läsa om bokidéer jag inte vill berätta om? Inte särskilt, antar jag. Då tänker jag att jag går vidare till min yogautmaning. Jag har fått till yogatid både måndag och tisdag. Ikväll är det dags för pass nummer 28, och det ska vara runt tjugo minuter långt. Ganska lagom. Sen är det bara två dagar kvar så är jag i hamn! Alltså, jag trodde inte ens själv att jag skulle orka med det här, men det har gått. Är så stolt över disciplinen. Också glad över att kroppen mår bra av yogarörelserna, men nästa vecka kommer jag gå över på pass jag har valt själv som passar min kropp bäst.

Vet inte om det var intressantare läsning att läsa om yogan? Kanske inte, haha. Ikväll ska jag beställa hem fröpåsar och igår sådde jag faktiskt några chilifrön. Tror inte att de kommer må så bra då jag inte har någon växtbelysning men nu testar jag i alla fall, så får vi se vad som händer. Ska beställa fler påsar chili så jag kan så en ny omgång längre fram annars.

Yes. Fröbeställning – skrivtid – yoga – Sveriges Mästerkock är mitt program ikväll. Ha en fortsatt fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.