Vad jag gjorde för 9 år sedan

Idag för 9 år sedan, 30 januari 2011, var det en söndag då jag klurade på heminredning. Vi hade en jättefin lägenhet i Östersund, men den behövde lite kärlek och hade utvecklingspotential när det gällde praktiskt förvaring. I sovrummet hade tidigare ägare ställt in en fristående garderob från JYSK (tror jag. Det verkade som om den var därifrån) som stod väldigt olägligt till. Sovrummet hade en inbyggd spegel som täckte en hel sovrumsvägg, och den här garderoben täckte en del av spegeln. Som att låta en byrå sticka ut i dörröppningen, skrev jag då, och det stämmer rätt väl.

En bit av hallen i Östersund.

Garderoben hade passat utmärkt i hallen. Där fanns nämligen platsbyggda överskåp, så det hade varit fint att få in en garderob som rymdes under skåpen. Det hade gått med den där sovrumsgarderoben, men den var av så dålig kvalité att den gick isär när jag och Fredrik började försöka flytta den. Typiskt. Det löste sig samma höst, med ett klädskåp från IKEA, men det hade ju varit fantastiskt om man hade kunnat använda det som redan fanns.

Jag påbörjade mina engelskastudier den här tiden för nio år sedan också. Min roligaste termin på högskolan!

Vad gjorde du för nio år sedan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.