Två inlägg att läsa

Puh, vilken lördag! Jag har röjt undan på övervåningen. Det blev så fint, men nu måste vi väl täcka golvet med papp och ställa dit några fula bockar att hålla till och måla panelen på. Så då kommer det inte att vara så fint, haha.

Jag har också tvättat flera maskiner tvätt idag, bokat hotellrum för sommarens resa (det kommer ett inlägg om det i veckan!) och förberett lite material här på bloggen. Men det var inte det jag tittade in här för att berätta.

Jag tänkte istället bara tipsa om två blogginlägg att läsa. Två bloggar som är trevliga oavsett. Om vädret är lika grått hos dig som hos mig kan det vara kul att ha någonstans att läsa vidare när man har tömt ut alla sina vanliga ställen tänker jag.

Det första tipset är Madeleine som har skrivit ett inlägg om sina Muminmuggar. Nämnde jag att vi fick var sin Muminmugg i julklapp, jag och maken? I alla fall, Madeleine skriver om så himla mycket, men ofta om porslin och det tycker jag är ganska roligt att läsa om.

Det andra tipset är Amanda, som har en trevlig vardagsblogg. Som i det här inlägget, där hon bland annat skriver om sin spenatsoppa. Det är ju så gott, jag funderar på om vi ska äta det till veckan.

Slut på tips för idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.