Hej bloggen

Fredag. Jag känner mig skörare än vad jag har gjort på länge, men det är ju sånt som händer ibland och som går över. Har haft en hel del och för många intryck ett tag. Då brukar jag bli lite så här skör.

I alla fall. Två saker som brukar hjälpa är vila, läsa böcker och rörelse. Oj, det blev tre saker. Kvällen planer är att genomföra ett kort yogapass. Så skönt för ett virvlande psyke. Sen blir det På spåret i vanlig ordning. I morgon ska vi åka slalom och på söndag gissar jag att det blir till att tömma badrummet och göra lite sådant småfix.

Haha, det blir så kort och tråkigt inlägg? Jag ska vattna blommorna också, då fyller vi ut lite. Livet tuffar på som vanligt och det blir inte alltid så långa inlägg på bloggen. Det måste väl få vara så.

Jag avslutar med att önska en trevlig helg.

2 reaktioner på ”Hej bloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.