Mest badrum

Och så är det onsdag igen! Den här veckan springer förbi känner jag. Det här hänt massor fast det inte känns som om jag har gjort någonting.

Det har jag i och för sig inte heller, haha. Men Fredrik, han har. I måndags var rörmokaren här och stängde vattnet i badrummet. Det heter säkert något fint, men kontentan är ju i alla fall att vi kunde ta bort det sista porslinet. Sen har Fredrik rivit bort mattan och så lagt två kvällar på att riva upp golvet. Fort går det!

Och så händer det saker på jobbet. Inget jag kan skriva om men tiden går fort. Solen har tittat fram och det blir man ju både pigg och glad av. Skörheten från förra veckan börjar ge med sig. Har yogat varje dag sen i lördags. Faktum är att jag ska ta tag i det nu också. Yoga för sms-nacke, mitt bästa.

En reaktion på ”Mest badrum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.