den 13 februari i backspegeln

Så var det torsdag, en dag kvar till helgen och vi kan titta lite på vad jag har hittat på den här dagen de senaste tre åren? Ska vi? Vi kör.

Foto av William Alexander på Pexels.com

Förra året var det här en onsdag. Då skrev jag ett inlägg om serien Sex Education, som finns på Netflix. Den är så bra! Har precis sett klart den andra säsongen, som inte var lika bra, och njutit av de vackra landskapen. Jag vill bo i Otis hus!

För två år sedan var det 2018 och jag publicerade en lista på poddar som jag ville lyssna på men aldrig hann. Jag hittade sätt att lyssna sen, men nu tycker jag att det är svårare igen när man är två hemma. Känns taskigt att dra igång en podd på högsta volym när man har någon bredvid sig.

Jag för några veckor sedan.

För tre år sedan, 2017, var det måndag och arbetsveckan hade dragit igång. Jag gick och tränade och tyckte att det var bra. Idag saknar jag Friskis och Svettis ännu mer än jag gjorde då. Men jag kämpar på så gott jag kan ändå.

Och idag är det en vanlig torsdag, men ändå inte helt vanlig eftersom jag ska få åka iväg och träffa trevliga människor ikväll. Då blir allt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.