Februari 2019

Dags att titta på höjdpunkterna från den här månaden förra året. Jag älskar att göra de här sammanställningarna. Det är bra att det har gått lite längre tid för att få perspektiv på saker som hände då. Här är några höjdpunkter från februari 2019!

Dop

En lite större sak som hände för ett år sedan är att vi var på dop i Skellefteå. Det händer ju inte varje dag. Minns att jag la ut en bild på kyrkan på Instagram och skrev något i stil med att ”det är ju inte helg om man inte spenderat ett par timmar i bil”. Så har det varit för oss, nästan alltid. Inte så hållbart kanske.

Dop och småfix
Doppresent

Journalistikkursen

Jag fortsatte läsa journalistik och trivdes som fisken i vattnet, för det mesta. I februari skickade jag in två artiklar. Den andra artikeln handlade om Wilhelmina Winter Weekend, och jag skrev lite om det i bloggen. Att jag höll på med artikeln alltså. Jag blev också sjukt glad när jag lyckades boka en intervju med Erica Dahlgren till ett journalistporträtt vi skulle göra i utbildningen. Jag har växt upp med Erica på radion, så det var verkligen stort. Fotade mig själv för att minnas för evigt, haha. Det blev snabbt och suddigt eftersom jag var på jobbet just då.

Happy Friday
Ett foto i timmen – 19 februari

Krönika

Jag tänker ofta att jag skulle vilja skriva fler krönikor. Bloggen är ett utmärkt ställe att publicera sådana på. Tyvärr känner jag sällan att jag har idéerna för att kunna göra det. Förra året publicerade jag en krönika på Alla hjärtans dag, som handlade om varför jag aldrig har firat den dagen.

Det är värt att stå över

Jag ser också när jag kikar i arkivet att jag gick runt och kände mig glad i februari förra året. Reflekterade över mitt goda mående, gladdes åt roliga saker vi hittade på och hade roligt. Så som man vill att livet ska vara.


Tidigare sammanfattningar:

Januari 2019
December 2018 – med alla årets sammanfattningar länkade

7 reaktioner på ”Februari 2019

  1. Låter som det var en bra månad då. Dop brukar vara mysigt! Så fin kyrka med.
    Har läst lite journalistik jag med och tyckte det var så spännande. Hoppas du kommer igång med inspirationen snart igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.