Fredagskväll

Hej helgen!

Idag gick jag hem från jobbet i dagsljus och log åt att solen sken in genom alla fönster och värmde till nästan obekväm temperatur. Vi är ensamma hemma i helgen, jag och Baloo, och eftersom vi lever ihop på riktigt just nu så är det nästan lite skönt att vara ensam.

I morgon har vi planer för hela dagen, och på söndag tänker jag att vi ska ha en lugnare dag. Lite småfix här hemma och rörelse. Kanske lite skidor eller liknande.

Ikväll är min plan att se På spåret. Sedan ska jag se en film på Netflix som bara jag vill se. Och somna hyfsat tidigt. Det blir en bra helg. Och efter den här helgen är det faktiskt bara en vecka kvar till sportlovet!

Önskar dig en fin helg!

10 reaktioner på ”Fredagskväll

  1. Skönt med lite tid för dig själv och att få kunna välja vilken film man vill 😍 härligt med lite blandade planer inför helgen med 🙂

  2. Så himla härligt när solen är framme, vill verkligen ha vår nu! 😃 Va roligt det lät med eventuell skidåkning också, åkte både längd och utför när jag var yngre men nu var det allt för längesen! Önskar dig en riktigt fin helg ☺️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.