En bra helg att lägga på minnet

Det här blev en bra helg. F åkte bort och jag har roat mig själv. Först hade jag en lugn fredagseftermiddag och -kväll. Kom i säng lagom tidigt. Vaknade med klädpanik och bestämde att man kan ha träningstights under en klänning.

Efter det hade jag en lugn förmiddag och packade sen in Baloo i bilen och körde till grannstaden. Var framme lagom till lunch och fick äta just lunch hos en kompis. Sen hängde jag där i typ elva timmar. Vi gick promenad med Baloo och en barnvagn, handlade mat, lekte med en nästan-ettåring, fikade, åt middag och såg Melodifestivalen. Vi pratade massor. Jag och Baloo var hemma igen strax efter midnatt. En lyckad dag! Jag tog inga bilder, så ganska trevligt har jag haft.

Idag var jag uppe strax efter åtta och gick ut med Baloo. Sen hann jag sortera tvätt, köra och hänga en maskin tvätt, starta nästa maskin, vika förra veckans tvätt, röja köket, planera nästa veckas mat, handla och slänga återvinningen innan halv elva. Kände mig väldigt duktig. Såg Vinterstudion och så gick jag en promenad med B fram emot eftermiddagen.

Har också sått några frön, sett mer skidskytte, tvättat fler maskiner och lagat middag. Gjorde världens godaste bönburgare. Nu väntar jag hem F när som helst. Planen är väl att prata ikapp och varva ner innan den nya veckan drar igång imorgon.

Har du haft en bra helg?

En reaktion på ”En bra helg att lägga på minnet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.