Semmelveckan

Då är det bara två dagar kvar till sportlovet. Jag längtar massor. Särskilt ikväll, jag hamnade i en humördipp så då vill man väl bara vara ledig och dra täcket över huvudet.

I måndags var jag ganska effektiv i alla fall. Jag bakade tre semmelkladdkakor till jobbet som jag hade med dagen efter. De blev så bra! Sen gjorde jag i ordning allt kring att betala våra räkningar. Tänk att det ska göras varje månad.

Igår utnyttjade jag kvällen till att skriva. Kände mig ändå nöjd med det som jag åstadkom. Vi åt en semla sedan framför tv:n. Årets enda. Semlor ska ätas med varm choklad till. Jag brukar skrapa av grädden och lägga i chokladkoppen. Så gott!

Idag var det plötsligt under tjugo minusgrader när jag klev upp. Jag var ganska glad ändå efter som det var sol när jag gick till jobbet. Sen hände saker som gjorde att jag fick en humördipp då. Well, livet är ju upp och ner. Ikväll ska jag på bio, så jag måste göra mig i ordning för det nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.