En lista med frågor

Jag älskar blogglistor. Det börjar dock kännas som att jag har svarat på alla som finns på internet. En googling tog mig i alla fall till den här listan som Margaux fyllde i 2015. Jag kör på den utan att bry mig om ifall jag har fyllt i den tidigare.

Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?
Vänner, tror jag? Även om det så klart är skruvat för att vara en tv-serie så tycker jag ändå att det handlar om ganska vanliga människor. Kunde vara bästis med Chandler. Om inte skulle jag kunna tänka mig att vara en kompis till Rory i Gilmore Girls.

Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?
Lärare fanns med tidigt. Annars ville jag bli journalist, sångerska och koreograf.

Vilken är din favoritdoft?
Nykokt kaffe, trots att jag inte ens dricker. Det är typ helgmorgon för mig.

Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?
Vid en sjö. Fin utsikt och så kunde folk sitta på mig och fika sitt medhavda fika. Lite sällskap, liksom.

Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?
Gråter floder. Stänger in mig någonstans med familjen och bara kramas tror jag.

Vilket är ditt favoritverktyg?
En skruvdragare.

Vad gör du om tio år?
Jag har förhoppningsvis en större familj än idag, en hållbar vardag och pustar ut efter ett hejdundrande 40-årsfirande.

Hur skulle du hantera det om du vann 4500 0000 miljoner? 
Gissar att nollorna ska skrivas på ett annat sätt än ovan? Haha, om jag vann så mycket pengar skulle jag få jobba på min dryga sida. I alla fall, jag skulle nog skänka bort typ allt utom 20 miljoner? Till olika klimat- och miljöinsatser. Skulle kunna leva gott på bara 20 miljoner tänker jag.

Är du beroende av något?
Socker. Försöker åtgärda det dock.

Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?
Spice Girls.

Vad gör dig riktigt förbannad?
Olika orättvisor och maktutövande.

Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra?
Ser nästan aldrig reklam? Men jag gillade Volvoreklamen med Zlatan.

Är du lik dig nu, som du var när du var barn?
Nej. Jag är modigare, med större självförtroende och snällare mot både andra och mig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.