Så ledsen ikväll

Alltså, blä. Det har varit så många tråkiga besked de senaste dagarna. Min pappas morbror, som varit en extra farfar/morfar till mig hela mitt liv, fyllde 94 i onsdags. Samma kväll valde hemtjänsten att skicka honom till sjukstugan eftersom han inte var pigg. Igår, utan direkt förvarning, somnade han in. Till och med vårdpersonalen var förvånade. Förmodligen hade han levt klart nu, och jag är tacksam för hans skull att det inte tog tid att lämna. Men hjälp, vilken chock det ändå blev.

Vi fick veta sent igår kväll så det var så klart svårt att sova i natt. Hade nästan tänkt vara hemma från jobbet idag men insåg att det blev för omständligt att skriva en vikarieinstruktion så jag gick dit i alla fall. I eftermiddag var Fredrik med Baloo till veterinären igen. Vet inte hur mycket jag har skrivit om det men vi var dit förra veckan eftersom det rann så mycket ur ögat, fick en salva och bokade ett återbesök. Nu visade det sig i alla fall att det inte var en skada på hornhinnan, som vi först fick salva mot för att utesluta, utan en kronisk ögonsjukdom som på sikt gör honom blind.

Har i och för sig landat i att det inte behöver vara katastrof men det kändes ändå jobbigt med ett sånt besked. Och så tog schampot slut när jag stod i duschen för en kvart sedan. Så klart ingen katastrof men det blev på något vis droppen med allt.

Men.. Det går bra på jobbet. Det är äntligen sportlov. Ikväll får jag se På spåret. Livet är verkligen upp och ner. Plus och minus. Ikväll får det lov att vara lite minus.

En reaktion på ”Så ledsen ikväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.