Helgen som var

Jag brukar alltid skriva lite om helgen som var på söndagarna men igår hann jag inte. Tur att jag är ledig så att jag har tid att berätta lite idag då!

I lördags hälsade vi på makens syster med familj. Hans systerdotter fyller år i veckan, så vi firade lite i förskott. Vi kom dit på eftermiddagen, fikade ihop och pysslade med det blivande födelsedagsbarnet. Sen fick vi middag och hängde kvar en stund till innan vi åkte hem. Vi var hemma vid niotiden så vi såg slutet på Melodifestvalens andra chansen.

Igår klev vi upp, lastade i bilen och åkte till stugan för första gången i år. Äntligen kom vi dit. I år var vi uppe tidigare än någonsin och ändå var det några dagar för sent. Hade gärna sagt hej en sista gång. Men, det blev ju som det blev och även om det grämer mig går det ju inte att göra om.

I alla fall. Mamma och pappa var också uppe så vi umgicks egentligen bara med dem hela dagen. Vi hade med oss skoterkläderna upp och lämnade dem i stugan så slipper vi packa så mycket nästa gång. Vi åt lunch, fika och middag. Jag satt vid kaminen och tittade på elden. Baloo och Tarras var ute i snön. Livet är ändå bäst när vi är där uppe.

Efter middagen åkte vi hem igen. Hemma igen gick Fredrik in i badrummet och gjorde klart det sista med golvet. Nu har vi alltså ett golv igen i badrummet! Bara spånskivor, men ändå. Nästa steg är att rörmokaren kommer och drar rör, om jag har förstått rätt. Medan F var där inne gick jag en runda med Baloo, planerade mat och diskade. Klockan var nästan nio när vi satte oss framför tv:n för att se ett avsnitt av You på Netflix. Sen somnade vi tidigt.

Ändå en bra helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.