Min måndag

Hade tänkt ta ett foto i timmen igår men kom av mig ganska fort. Drabbades bland annat av en galen huvudvärk på eftermiddagen så det kändes sådär. Gårdagens träningsplaner gick i stöpet i alla fall. Men vi tittar väl på de få bilder jag tog.

Jag startade dagen med en hundpromenad i vanlig ordning. Sedan åt jag frukost framför senaste avsnittet av Riverdale. Tycker att den här sista säsongen är bra om man blundar för vissa helt orealistiska detaljer.

Sedan skrev jag en lista för att kunna åka och handla. Skrev frågetecken på sådant som eventuellt inte odlas i Europa. Kom till affären och insåg att jag fick stryka min Hummussallad från veckans matsedel då både sötmandel, avokado och lime odlas utanför Europa. Det blir inte alls samma sak utan.

Jag handlade klart och slängde returförpackningar på återvinningen. Sedan blev det yoga i vardagsrummet med Baloo som.. sidekick? Åt lunch, såg tre avsnitt av Vänner och gick sedan en hundpromenad igen.

Sedan bäddade jag ner mig under täcket. Huvudvärken kom smygande och jag som hade tänkt skriva massor på min bok satt mest och klickade runt planlöst på Internet. Är lite ledsen över Coronautbrottet i Italien. Det är exakt de regioner vi hade tänkt besöka som har drabbats nu. Satt och funderade på andra resmål men kom fram till att det inte är någon idé att boka för man vet ju ändå inte hur det utvecklar sig med spridningen och så. Men, men, det kommer lösa sig.

När Fredrik kom hem hade jag precis somnat under täcket (huvudvärk som sagt). Jag gjorde middag (Rödbetsbiffar, så jävla gott) och sen spelade jag Sims och insåg att spelet inte sparades när jag hade spelat klart. Blir något irriterad på det. Kommer nog inte spela mer. Sen gick vi i säng, jag somnade fort och så blev det en ny dag. Idag skiner solen och huvudvärken har släppt. Det blir en bättre dag!

20 reaktioner på ”Min måndag

 1. Du fick ändå ihop ett gäng bilder! Gillar verkligen dessa vardagsbilder! Det är inte lätt det där med att hitta varor som inte är odlade utanför Europa!

 2. Jag hoppas så att allt ang virus rundas av snart. Känns drygt att ha bokat en resa i aug som vi inte vet säkert ifall vi kommer iväg på nu.. Hoppas🙏 det är trots allt 6månader kvar än. Men drygt att just ert ställe har drabbats❤️

 3. Det är så jobbigt med en sån hemsk huvudvärk. Vad tråkigt att du var tvungen att stryka maträtter från din matsedel. Så surt att spelet inte sparades

 4. Oj vilka härliga bilder 🙂 Åhh ja längtar tills kylan här avdunstar så ja kan gå längre promenader med hundarna 🙂

  Huvudvärk suger när ja får de så värker de även i hela ryggen o nacken men hoppas att de ger med sig snart vännen

 5. Fy så trist att det är precis där som utbrottet är. Det känns som att det kommer komma mer och mer, det kryper ju på fler och fler städer känns det som. Får hoppas det värsta snart försvinner för detta är absolut inte roligt :(.
  Gällande huvudvärk är det vidrigt :(. Lider själv av huvudvärk ofta, speciellt måndagar av någon anledning. Hela dagen blir förstörd av det.

 6. Ja, det är galet så mycket vi handlar som inte odlas i europa…det är en tuff utmaning att inte handla något från andra länder än just europa. Jag odlade själv rödbetor i stora krukor i fjor och gjorde också en massa rödbetsbiffar.

 7. Bra grej att köpa endast sånt som odlas i Sverige men kan tänka mig det blir svårt. Usch för huvudvärk. Det är inget kul. Krya på dig 🌸

 8. Låter som en supermysig dag! Mysigt att ligga under täcket och gotta sig när man har huvudvärk och mysigt med härliga hundpromenader 🙂

 9. man blir fruktansvärt i rriterad . fast ja hade skrivit et inlägg sidan dummar sej då ja ska ladda upp den o allt försvinner ja suttit över en timma me blää

 10. Så jobbigt med huvudvärk, älskar också att kolla på något till frukosten. Älskar riverdale, men jag har fortfarande inte kollat på sista säsongen, haha mest för att jag spar lite på den av någon anledning 😂❤️men snart kan ja nog inte hålla mig längre, från att kolla😂🙈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.