Halva sportlovet har passerat

God morgon! Det är onsdag, mitt i sportlovet, och jag har redan klivit upp! Idag väntas en hantverkare i huset så jag kände mig tvungen att vakna i tid. Ska använda förmiddagen till skriv tänkte jag.

Vädret idag är trist. Igår var det desto finare. Jag gjorde en del ärenden och skottade undan lite av snön som föll i måndags. Var på undersökning hos tandläkaren också. Inga lagningar nu, ska få komma tillbaka om typ fjorton månader.

Vi tog en promenad efter iskanten på sjön nedanför oss. Önskade att jag hade vallade skidor, för nu har de dragit upp ett längdåkningsspår här nere också.

Igår kväll beställde vi klinkers till duschhörnan. Det som vi ska ha i resten av badrummet är för stort för att ha där det ska vara lutning till golvbrunnen, så vi har letat som galningar efter något snyggt att ha där. Vi beställde till och med hem en sort som blev helt fel. Men nu har vi hittat något som känns modernt och tidlöst på samma gång. Ni ska få se sedan!

4 reaktioner på ”Halva sportlovet har passerat

  1. Men åh snön alltså. Tror jag skriver om den varje gång jag kikar in här. Så bra att du kom upp skapligt. Blev väldigt nyfiken på klinkersen. Den får du visa sen.

    1. Älskar snön den här tiden på året 😊 Ska absolut visa, ska bara se så att det ser likadant ut i verkligheten som på bilden 👍😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.