Solig fredag

Oj, vad glad jag blev när jag vaknade idag. Solen sken från en klarblå himmel. Så kul efter ett par dagar med snö och mulet väder. Igår hade jag snö upp över fotknölarna när vi gick morgonpromenaden.

Vi kanske börjar med gårdagen ändå? Jag hade svårt att ta mig för att göra något. Blev till slut en massa praktiska saker. Tvätta, städa toaletten och handla. Jag hämtade några paket också. I ren desperation bakade jag en kaka, för att känna mig lite ledig. Det blev chokladsnittar.

På kvällen tittade jag på Antikrundan med ett glatt gäng. En så mysig torsdagstradition. Nu är det bara några gånger kvar av årets säsong. Det blir tomt efteråt.

Idag har jag bara hunnit gå en morgonrunda med Baloo. I solljus då. Så härligt. Världen är så vacker dagen efter ett snöfall. Efter snöröjningen med solen som gnistrar i snön. Nu tittar jag på How to get away with murder. Fick en beställning böcker igår så jag tänkte läsa lite innan lunch också.

Andra planer för dagen: ta foton till ett blogginlägg som kommer i morgon, vattna blommor och packa. I eftermiddag åker vi till stugan! Det ska bli härligt. Tyvärr ska väl vädret inte vara lika fantastiskt som idag, men det blir mysigt ändå.

Vad är dina planer för dagen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.