Sånt jag har läst om hållbarhet

Jag ville gärna komponera ihop ett eget inlägg om hållbarhet idag, men så tryter både ork och inspiration. Vilken tur att det finns andra som skriver bra saker på ämnet!

Tänkte börjar med att tipsa om att Julia som driver bloggen Grön i Åbo har skrivit ett inlägg med tio tips till hur man skapar en liten och hållbar garderob. Så mycket smart som jag skulle vilja säga finns redan sammanfattat i en behändig liten text. Klicka in och läs.

I ett inlägg som skulle vara ett recept på Tapenade beskriver Sara (i bloggen Saras Eviga) tankar kring huruvida kött skulle vara så skadligt för miljön och klimatet som vi har trott. Kloka tankar som i alla fall får mig att släppa lite ångest. Läs gärna hennes tankar, som inte ger anspråk på att vara något facit.

Slutligen tänkte jag bara tipsa om en av Sveriges största guider till second handbutiker. Sorterat efter stad och län har Johanna Nilsson en gigantisk och ganska aktuell sammanställning av ställen att handla begagnat på. Inlägget är inte nytt men väl värt att bokmärka för framtiden.

Har du läst något bra på temat den sista tiden?

2 reaktioner på ”Sånt jag har läst om hållbarhet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.